HVAD ER

LINKEDIN ANNONCERING?

LinkedIn er det største sociale i verden målrettet erhvervslivet. Linkedin har 1,4 mio. brugere i Danmark, så er du en B2B virksomhed, er der gode muligheder for at ramme dine potentielle kunder via LinkedIn annoncering. LinkedIns annonceplatform har i lang tid været et stykke bagude i forhold til Facebook, men der er sket meget i 2018, og i dag er det en meget spændende marketingkanal for B2B virksomheder. Den største fordel ved LinkedIn annoncering frem for andre kanaler, er at man med LinkedIn kan målrette mod specifikke stillingsbetegnelser og specifikke virksomheder. Du kan derfor lave meget mere målrettede annoncer mod beslutningstagere indenfor din branche, end du ville kunne med eksempelvis Facebook annoncering.

FÅ ET TILBUD PÅ LINKEDIN ANNONCERING

SÅDAN ARBEJDER VI

MED LINKEDIN ANNONCERING

Når vi arbejder med LinkedIn annoncering er målsætningen oftest at skabe opmærksomhed og relevante leads til B2B virksomheder. Vores job er at skaffe de rigtige leads til den rigtige pris, så du får maksimalt afkast af din investering i Linkedin annoncering. Det gør vi ved at oprette målrettede annoncer mod beslutningstagerne i målgruppen. Vi benytter os også i høj grad af remarketing annoncer på LinkedIn til at påvirke den potentielle kunde hele vejen gennem købsprocessen, indtil kunden er klar til at udfylde en lead annonce.

KONTAKT OS OG FÅ ET CHECK AF DIN ANNONCEKONTO

Asento Digital

LINKEDIN KONSULENTER

Vores LinkedIn konsulenter er vant til at hjælpe alle typer virksomheder med, at få det maksimale udbytte ud af deres Linkedin annoncering. Så uanset om du har en industrivirksomhed, en konsulentvirksomhed eller noget helt tredje, så har vi kompetencerne til at skabe resultater.

Effektiv

MARKEDSFØRINGSKANAL

Med præcis segmentering, løbende tilpasning og optimering og en målrettet strategi, har vi altid som mål at skabe det højest mulige afkast på din investering i LinkedIn annoncering. Det handler om at skabe flest leads for færrest penge.

MÅLBARE RESULTATER

FOKUS PÅ HØJESTE AFKAST

LØBENDE RAPPORTERING

VIL DU

KONTAKTES?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top