Mød et udvalg af vores ambitiøse kunder

Troels Johansson / Woodupp

“Det bedste ved at være kunde hos ASENTO er, at det er nogle virkeligt dygtige mennesker, der sidder og arbejder med ens kanaler. De er ikke kun teknisk dygtige, de har også leveret værdifuld sparring, der gør at vi hele tiden har kunne tage vores virksomhed til det næste niveau”

Woodupp er en hurtigt voksende virksomhed fra Ribe, som sælger akustikpaneler og andre designløsninger til hjemmet. I dag sælger de produkter på tværs af hele Europa og Nordamerika, og har opbygget en følgerskare på over en million følgere på sociale medier.

Vi har siden deres opstart samarbejdet med Woodupp omkring SEO, Google Ads og Paid social. Herunder bl.a. kampagner på Meta, TikTok, Pinterest, Snapchat mm. Sammen har vi bygget et skalerbart online marketing setup, som vi har rullet ud i over 15 markeder. I videoen kan du høre deres CMO, Troels Johansson, fortælle mere om samarbejdet.

Alexander Ripley / Scandimate

“Det fede ved ASENTO, det er at udover det gode serviceniveau, så er det en one-stop-shop, hvor man får det hele ét sted.”

ScandiMate hjælper danske håndværkere med at få deres livs eventyr i udlandet. Om man vil bygge bjælkehytter i Canada eller huse i Australien, så kan ScandiMate hjælpe og klare alt det besværlige. ScandiMate har oplevet en eksplosiv vækst efter Corona og en optræden på landsdækkende TV har accelereret væksten yderlige.

ASENTO har haft ansvaret for alt betalt annoncering for ScandiMate de seneste år. Herunder både strategi, analyse og eksekvering.
Vi har bl.a. arbejdet med kampagner på Meta, TikTok og Google Ads. I videoen her, kan du høre deres CEO, Alexander Ripley, fortælle mere om samarbejdet

Christina Kjær Habekost / Trekantområdet

“Det er super fedt at se, at man kan finde et lokalt bureau der har præcis de samme kvaliteter og det samme udsyn og ekspertise, som man kan forvente at finde i storbyer som Aarhus og København”

Trekantområdet Danmark er en samarbejdsorganisation af 7 kommuner som tilsammen har nogle udvalgte opgaver, som Trekantområdet Danmark hjælper med. Det er alt fra arbejdsmarkedsprojekter til uddannelse, kultur og sportsevents.

ASENTO har hjulpet Trekantområdet Danmark med eksekvering af social media kampagner på både Meta, TikTok og Snapchat i forbindelse med større events og kampagner. Derudover har vi ageret sparringspartner på en lang række andre marketingaktiviteter. I videoen her, kan du høre kommunikationskonsulent, Christina Kjær Habekost, fortælle mere om samarbejdet

Marina Overbye / Intempus

“Det lykkedes os heldigvis at komme rigtig højt på Google”. Vi lå faktisk nummer 1 på de fleste af vores søgeord og ellers i top 3”

Intempus er en dansk B2B software virksomhed der laver digital timeregistrering til håndværkere, konsulenter og andre med behov for at registrere timer. Intempus blev startet i 2013 og blev i 2022 solgt til Visma.

ASENTO har hjulpet Intempus med at forbedre deres placeringer på Google med en målrettet SEO indsats. Vi har derudover også opbygget et skalerbart setup på Google Ads og udnyttet synergierne mellem de to aktiviteter. I videoen her, kan du høre Head of Marketing Marina Overbye, fortælle mere om samarbejdet

Morten Johansen Wind / Mange Bække Små

“Det, der er så rart ved at arbejde med ASENTO, er, at alting kan lade sig gøre. Så det er meget nemt og meget agilt som samarbejdspartner at arbejde med ASENTO”

Mange Bække Små er en virksomhed som arbejder med digitalisering og vækst inden for detailbutikker. Formålet er at fremme erhvervet, så de kan tjene flere penge og få mere succes med deres forretninger.

ASENTO har hjulpet Mange Bække Små med at udarbejde og afholde undervisningsforløb og workshops i online marketing. Herunder både indenfor SEO, Google Ads, Sociale medier, Paid Social, Digital strategi mm. I videoen her, kan du høre ejer, Morten Johansen Wind, fortælle mere om samarbejdet

Vi har også skabt resultater for

Skal vi samarbejde?

CEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.