HVAD ER GOOGLE SHOPPING

Google Shopping er en at Googles mange Annonceringsmuligheder. Google Shopping ligger i toppen af søgeresultat og viser produkter som du har søgt efter. I den senere tid er det blevet mere og mere populært og det kan man også se på omsætningen i Google Shopping. Der bliver taget en større og større andel af vores kunders omsætning fra Google Ads over til Google Shopping. Derfor er det også en annonceringsmulighed du ikke må gå glip af som Webshop ejer.

Google Shopping understøttes med et produktfeed, som der er flere måder at lave på – den mest gængse er XLM feed på en URL.
Feedet bruges til at fodre Google med relevant information om dine produkter; Størrelse, link, billede, pris og beskrivelse.
I Google Shopping kan du ikke angive bestemte søgeord og derfor er dine placeringer bestemt ud fra indholdet af dit feed. Nærmere bestemt dine kategorier, produkttitler og beskrivelser.

Hvordan vi arbejder

MED GOOGLE SHOPPING

Når vi bygger en kampagne op med Google Shopping, er det altid relevant at se på om der er fejl i feedet, om kvaliteten er god nok og hvilke andre lavthængende frugter der kan være.
Inddeling af et produkt feed i relevante kategorier er vigtige både for Google men også for dit eget overbliks skyld.

 


En kampagne bør inddeles efter brand/produkttyper så det gør det nemmere at sætte bud, budgetter og negative søgeord. Der ikke unormalt at have flere shopping kampagner, der hver især har forskellige strategier alt efter produktomsætning, dækningsbidrag og kategori.
Vi arbejder desuden ofte med Shopping remarketing i vores kampagner.

 


Har man over 1.000 brugere i den periode man har angivet sin remarketingliste til, kan man målrette sig mod disse når de søger efter produkter igen.

Asento Digital

GOOGLE SHOPPING

VI har nogle af landets skarpeste specialister indenfor Google Shopping. Vores konsulenter tester hele tiden nye muligheder for at give vores kunder den bedste oplevelse. Shopping er et område der sker rigtig meget på og det er derfor vigtigt at man udvikler teknikker for at hjælpe budgivning og overblikket over hvilke kampagner der performer.Vi har både national og international erfaring med Google Shopping.

Hvad du får

HOS ASENTO

Google Shopping ad kampagnerne opsættes med din bundlinje i fokus. Vi segmenterer efter hvilke målgrupper vi gerne vil ramme og arbejder i synergi med din øvrige indsats på eksempelvis

GOOGLE ADS SEARCH

YOUTUBE

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

ASENTO

Læs mere
Top