ASENTO Digital logo

Sælg dine varer med Google Shopping

Sælger du fysiske produkter? Så er Google Shopping en af de absolut mest effektive marketing kanaler, du kan benytte dig af. Google Shopping er din mulighed for at få vist jeres produkter direkte i Googles søgeresultater med både billede og pris.

Google Shopping giver dig mulighed for at være til stede både i shopping resultaterne og search annoncerne. Derudover giver Google Shopping dig også mulighed for at få vist annoncer for flere produkter ved én søgning - noget som ikke er muligt med Google Ads.

Sådan arbejder vi
med Google Shopping

Når vi bygger kampagner med Google Shopping, så er inddeling af produktfeedet i relevante kategorier vigtigt – både for Google, men også for eget overbliks skyld. Derfor sørger vi for at optimere feedet, og vi tjekker om kvaliteten er god nok.

Vi arbejder med flere shopping kampagner, der hver især har forskellige strategier alt efter produktomsætning, dækningsbidrag og kategori. På den måde gør vi det nemmere at sikre profitable kampagner, som ikke kun skaber omsætning men også bidrager til bundlinjen.

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Vi opsætter Google Shopping kampagner med bundlinjen i fokus. Derudover er det vigtigt for os at opsætte kampagnerne i synergi med din øvrige indsats på eksempelvis Google Ads Search, Youtube eller Display annoncering.

ASENTO Digital logo

Google Shopping kampagner

ASENTO Digital logo

Optimering af feed

Vores Google Ads team

Vores Google Ads konsulenter har arbejdet for nogle af de største virksomheder i Danmark, og ved præcis hvad der skal til for at opnå succes med Google Ads. Vores konsulenter har hjulpet over 200 virksomheder indenfor B2C, Ecommerce, B2B og Det Offentlige med at opnå resultater med Google Ads.

Flere af vores konsulenter underviser i Google Ads på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of Google Ads, Dorte Tindahl, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte Google Ads cases

Her er nogle af de cases, hvor vi har skabt resultater ved hjælp af Google Ads.

Dorte Tindahl, ASENTO

COO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.