HVAD ER

EMAIL MARKETING?

Email marketing giver dig mulighed for, at sende tilbud og budskaber direkte til eksisterende og potentielle kunder. Email marketing giver dig en helt unik mulighed for, at sende personaliserede og automatiserede mails til de personer, der er tilmeldt dit nyhedsbrev. Med attraktive pop-ups hjælper vi dig med, at udvide dine nyhedsbrevslister, alt imens vi opsætter flows, der automatisk sender emails, baseret på brugeraktivitet på jeres website.

Hvordan vi arbejder

MED EMAIL MARKETING

Vi arbejder ud fra faktorer som open-rate og CTR, for at sikre, at kvaliteten af både indhold og opsætning er høj. Vi sætter automatiserede processer i gang, så du kan udøve bedst mulig kundepleje og få fulgt op på både nye, såvel som gamle kunder.

Asento Digital

Email Marketing

Email marketing er en fantastisk mulighed for, både at pleje dine kunder, og skabe nye gensalg. Med email marketing, er vi med til at skabe loyale kunder og en højere Customer-lifetime-value (CLV), ved at bringe dem personliggjorte, relevante emails.

Hvad du får

Hos Asento

Vi sørger for en gennemarbejdet email-strategi, baseret på automatiserede flows, der skaber højere kundeloyalitet, flere nyhedsbrevstilmeldte og øget CLV.

AUTOMATISEREDE EMAILS

INDSAMLING AF NYE TILMELDTE

LØBENDE OPTIMERING

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top