mailchimp

Sæt dit salg på autopilot med email marketing

Vil du gerne sælge mere til dine eksisterende kunder? Email marketing giver dig mulighed for at sende tilbud og budskaber direkte til både eksisterende kunder og nye kunder. Det giver dig en helt unik mulighed for at sende personaliserede og automatiserede mails til de personer, der er tilmeldt dit nyhedsbrev.

Email Team

Sådan arbejder vi
med email marketing

Vi arbejder med mange forskellige email marketing platforme bl.a. Active Campaign, Mailchimp, Klaviyo, MarketingPlatform og Hubspot. Vi optimerer på faktorer som open-rate og CTR for at sikre, at kvaliteten af både indhold og opsætning er høj. Vi opsætter automatiserede email flows, så du kan pleje dine eksisterende kunder, samtidig med at du automatisk følger op på nye potentielle kunder. Vi opsætter også trigger-baserede emails, som udsendes når dine potentielle kunder udfører en bestemt handling på din hjemmeside.

Vi sørger derudover for at opsætte attraktive pop-ups og tilmeldingsformularer, som hjælper dig med at udvide dine nyhedsbrevslister.

Du kan læse meget mere om e-mail marketing her

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO har vi et stort fokus på automatisering af email marketing. Derfor er det vigtigt for os, at lave et setup som er skalérbart, og kræver så lidt løbende arbejde for vores kunder som muligt.

Derudover er det vigtigt for os at integrere email marketing setuppet med de andre digitale kanaler, for at få det bedste udbytte af indsatsen. Eksempelvis ved automatisk opdatering af email lister til Facebook målgrupper.

ASENTO Digital logo

Opsætning af email flows

ASENTO Digital logo

Indsamling af nye emails

Vores email marketing team

Vores email marketing konsulenter kan skrive gode emails, men vigtigst af alt, så ved de alt, om de muligheder der er for at opsætte automatiserede og personaliserede email flows.

Vores konsulenter har arbejdet med mange forskellige brancher, og hjulpet både B2B, B2C og Ecommerce virksomheder med at få flere kunder ved hjælp af email marketing.

SoMe Team

Udvalgte email marketing cases

Her kan du læse om nogle af de kunder, som vi har hjulpet med email marketing.

Benjamin Speedtsberg, ASENTO

Head of SEO & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:30

*Lukket lørdag og søndag

Vil du kontaktes?

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.