Annoncering med Google Ads

Skab opmærksomhed med display annoncering

Vil du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed? Så er display annoncering en af de billigste måder at gøre det på. Gennem Googles display netværk kan du købe annonceplads på langt størstedelen af de danske online medier og apps. Du kan også købe annonceplads på Googles egne platforme som eksempelvis Youtube og Gmail.

Sådan arbejder vi
med display annoncering

Hos ASENTO arbejder vi forskelligt med display annoncering, alt efter hvilken branche vores kunde er i. Men fælles for strategien er, at vi arbejder datadrevet. Vi bruger Googles muligheder for at skabe intelligente målgrupper baseret på brugeradfærd. Vi arbejder bl.a. med Custom Intent målgrupper, som giver mulighed for at målrette annoncer mod personer, der besøger specifikke hjemmesider (kunne være dine konkurrenter). Vi arbejder også med In Market målgrupper, hvor Google forsøger at forudse, hvad brugeren er i markedet efter, selv før de har søgt efter det.

Vi bruger også i høj display annoncering som en billig remarketing kanal, til at påvirke kundernes købsproces, når de bevæger sig rundt på internettet.

Læs meget mere om Display annoncering her.

Skal vi vækste sammen?

ASENTO Digital logo

Hvad du får hos ASENTO

Hos ASENTO er du sikret, at vi arbejder med de nyeste muligheder indenfor display annoncering. Vi stiller os ikke tilfredse med blot at udvælge medier, hvis man kan gå mere datadrevet til værks. Vi har fokus på bundlinjen, men anerkender også værdien af at skabe opmærksomhed billigt.

ASENTO Digital logo

Display annoncer på online medier

ASENTO Digital logo

Datadrevne målgrupper

Vores Google Ads team

Vores Google Ads konsulenter har arbejdet for nogle af de største virksomheder i Danmark, og ved præcis hvad der skal til for at opnå succes med Google Ads. Vores konsulenter har hjulpet over 200 virksomheder indenfor B2C, Ecommerce, B2B og Det Offentlige med at opnå resultater med Google Ads.

Flere af vores konsulenter underviser i Google Ads på forskellige kurser og uddannelsesinstitutioner. Bl.a. underviser vores Head of Google Ads, Dorte Tindahl, for IBC Kurser på deres Digital Marketing Manager kursus.

Udvalgte Google Ads kunder

Head of Google Ads & Partner

Telefon

+45 71 99 26 04

Åbningstider

08:00 - 16:00

*Lukket lørdag og søndag

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke «Kontakt Mig» accepterer du vores Privatlivspolitik.