HVAD ER

Digital strategi?

En digital strategi er grundstenen i en god digital kampagne. Det er vigtigt, at man gør sig nogle tanker omkring formålet med kampagnen, KPI’er og budgetter. Med udgangspunkt i dette, kan man sammensætte en digital strategi, hvor man får mest muligt ud af hver investerede annoncekrone. Det er primært valget af kanaler og samspillet mellem dem, der er en essentiel del af strategi-arbejdet, så man sikrer den bedste ROI (Return On Investment).

Hvordan vi arbejder

MED DIGITAL STRATEGI

Når vi skal hjælpe virksomheder med at udarbejde en digital strategi, tager vi udgangspunkt i en række workshops, hvor vi får defineret målgrupperne, målsætningerne, budgetterne, KPI’erne og USP’erne. Med udgangspunkt i dette, hjælper vi med at sammensætte et komplet digitalt marketing setup, som kan opnå de ønskede mål.

Asento Digital

Digital strategi

Vi har erfarne konsulenter indenfor digital marketing, som kan hjælpe med at udarbejde den rette strategi. Vi har hjulpet både små og store virksomheder med at lave digtale marketing strategier, som giver gode målbare resultater.

Hvad du får

Hos Asento

Du får en række workshops, som ender ud i en step-by-step guide til de tiltag, som vi anbefaler. Vi giver dig også de rette værktøjer til, at du og dit team kan eksekvere og få de ønskede resultater ud af strategi-arbejdet.

Step-by-step vejledning

Workshops

Rådgivning og sparring

SKAL VI

SAMARBEJDE?

Bliv en del af

Asento

Læs mere
Top