Vil du kickstarte din marketing karriere?

ASENTO

Hold your horses, tøv en kende og indstil praktik jagten her – ASENTO er stedet for dig!

ASENTO er et fremadstormende og 360 graders digitalt marketing bureau, som løbende søger super skarpe marketing praktikanter til vores kontor i Kolding.

Vi søger praktikanter inden for alle vores specialer, der blandt andet dækker Sociale medier, Google Ads, SEO og Email Marketing

ASENTOs praktikprogram

ASENTOs praktikforløb handler hverken om at hente kaffe (kun til dig selv) eller stå ved kopimaskinen. Du bliver fra starten inkluderet i vores teams og vil assistere vores specialister med at skabe vilde resultater på vegne af vores danske og internationale kunder. Du betragtes derfor ikke bare som en praktikant, men er ligeværdig med vores specialister og får under hele praktikperioden indblik i, hvordan vi arbejder strategisk, analytisk og tværfagligt med forskellige typer af opgaver og kanaler.

Du sidder måske nu og tænker “hvilket speciale er mit match made in heaven?”. Som en del af ASENTOs praktikprogram, får du muligheden for at snuse til alle vores specialer inden du vælger, hvilket speciale der får dig helt op i skyerne.

Er du ASENTOs stjerne praktikant?

Vi søger praktikanter, som har passion for digital marketing og er motiveret dykke ned i de kanaler vi arbejder med. Vi forestiller os, at du kan arbejde selvstændigt og involverer dig i din egen udvikling. Du er nysgerrig efter at lære og ivrig efter at lykkes

Hvis du kan nikke genkende til nedenstående, er du vores stjerne praktikant: 

 • Du går på en relevant uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller IT
 • Du er god til at formulere dig på skrift og staver fejlfrit
 • Du har erfaringer med digital marketing på den ene eller anden måde
 • Du er super motiveret og klar til at tage arbejdshandskerne på

Til gengæld giver vi dig

 • Muligheden for at blive en del af et energisk hold af specialister
 • En unik mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks hurtigst voksende virksomheder
 • Indblik i digital markedsføring på et internationalt plan
 • Hands-on arbejde på reelle kundecases
 • Et kontor fuld af energi og god musik
 • Centralt beliggende kontor i Kolding
 • Sociale arrangementer

Som marketing praktikant hos ASENTO bliver du en del af..

…et ungt energisk hold af digitale specialister, som alle er ambitiøse på vores kunders og vores egne vegne. Vi har et stærkt socialt sammenhold og en teamkultur, hvor vi altid forsøger at gøre hinanden bedre og fejrer hinandens sejre.

Vi har en personaleforening, der hyppigt afholder arrangementer, der både øger vores faglighed, men også vores sociale sammenhold.

 

Hvem er ASENTO?

Vi er et fremadstormende digitalt marketing bureau fra Kolding startet i 2015. I starten arbejdede vi udelukkende med SEO, men sidenhen har vi udviklet os til et 360 graders digitalt marketing bureau. I dag arbejder vi med SEO, Google Ads, Paid Social og Email Marketing. Vores kundeportefølje inkluderer alt lige fra nogle af Danmarks største virksomheder og hurtigt voksende-startups til små lokale butikker og servicevirksomheder. Fælles for dem alle er, at de vil vækste, og at vi skal hjælpe dem med at indfri de målsætninger.

Vi er i dag et team på 30 medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at skabe succeser for vores kunder. Vi er meget passionerede omkring vores fag, så hvis du også elsker at nørde digital marketing, vil du passe perfekt ind.

Er du vores nye talent?

Rekruttering er lukket for opstart i august 2023

Badge - Large