Tiltrædelse: Jan/feb 2021

Customer Success Manager søges

Brænder du for digital marketing, og vil du hjælpe nogle af Danmarks mest spændende virksomheder med at vokse? Hos ASENTO søger vi en skarp og ambitiøs Customer Success Manager til at hjælpe med at håndtere den voksende kundetilgang i vores forretning. Du vil blive en del af et meget kompetent team, hvor du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af virksomheder.

Hvem søger vi?


Vi søger endnu en person med stærke digitale kompetencer til vores Customer Success team. Du skal være med til at onboarde nye kunder hos ASENTO, og sikre at de får succes med deres digitale marketing indsatser. Dit job er at koordinere marketing indsatsen mellem kunden og vores specialister, evaluere på kampagneindsatser samt at supportere kunden i eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. Du vil få din egen kundeportefølje, og vil være kundernes primære kontaktperson hos ASENTO. Målsætningen i vores Customer Success Team er klar: Vi vil have at alle kunder hos ASENTO får succes med deres digitale kampagner, og selvom det er ambitiøst, så er det dét, vi jager hver eneste dag.

Stillingen er på vores kontor i Kolding. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen, hvis du ikke bor i området.

Email Team

Du er den perfekte kandidat hvis:

 • Du har erfaring med SEO, Google Ads eller annoncering på sociale medier enten fra bureau eller en in-house marketing afdeling
 • Du har en relevant uddannelse indenfor marketing, kommunikation, IT eller erhvervsøkonomi
 • Du har stærke sproglige og kommunikative kompetencer med i bagagen
 • Du er struktureret, og kan holde et godt overblik selv under pres
 • Du er ambitiøs, og ønsker at blive en af de bedste i branchen
 • Du elsker at møde nye mennesker og skabe relationer

Det kan vi tilbyde:

 • Et ungt arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold
 • Fleksible arbejdstider
 • Sjette ferieuge
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende virksomheder
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Løn efter kvalifikationer

Hvem er ASENTO?

Vi er et fremadstormende digitalt marketing bureau fra Kolding startet i 2015. I starten arbejdede vi udelukkende med SEO, men sidenhen har vi udviklet os til et 360 graders digitalt marketing bureau. Vi arbejder med SEO, Google Ads, Paid Social og Email Marketing. Vores kundeportefølje inkluderer alt lige fra nogle af Danmarks største virksomheder og hurtigt voksende-startups til små lokale butikker og servicevirksomheder. Fælles for dem alle er, at de vil vækste, og at vi skal hjælpe dem med at indfri de målsætninger.

Vi er i dag et team på 20 medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at skabe succeser for vores kunder. Vi er meget passionerede omkring vores fag, så hvis du også bruger din fritid på at nørde digital marketing, vil du passe perfekt ind.

ASENTO Digital logo

Er du vores nye talent?

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende

Ansøgninger sendes til vores COO Dorte Tindahl Møller-Madsen på dtm@asento.dk. Skriv “Customer Success Manager” i emnefeltet.

Søg stilling