Cookie- & Privatlivspolitik

Vi vil med denne privatlivspolitik prøve at forklare hvordan vi muligvis indsamler personoplysninger, når du benytter vores hjemmeside https://www.asento.dk .

Vi bestræber os på altid at respektere og beskytte de oplysning vi måtte indsamle ifm. brugen af dette site. Vi vil altid behandle dine oplysninger med omtanke efter gældende lovgivning på området.

Formålet med denne privatlivspolitik er at være gennemsigtige omkring hvilke data vi indsamler og hvordan vi indsamler dem.

Information vi indsamler på hjemmesiden

Vi indsamler information omkring dig hvis gør brug af vores online kontaktformular. Informationen vi efterspørger her strækker sig kun til det omfang de er nødvendige for at vi kan levere den fornødne service. Vi indsamler ingen særligt personfølsomme oplysninger.

Hvordan vi bruger information

 

Dataene vi indsamler bruger vi til at kunne opfylde og levere den service efterspurgt i forbindelse med afgivelsen af dataene. Der kan ved levering af dine oplysninger efterspørges yderligere samtykke, til f.eks. markedsføringstiltag, kundetilfredshed m.m. Brugen vil dog aldrig overskride retningslinjerne i det givne samtykke.

 

Opbevaring af dine personoplysninger

I Asento føler vi os forpligtet til at sikre dine personoplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt. Vi vil yderligere ikke opbevare dine informationer længere end nødvendigt og vil blive slettet, når denne periode er udløbet, eller på henvendelse fra dig.

Disse personoplysninger vi blive opbevaret i systemer såsom; Podio, Google G-suite, Pipedrive og Mailchimp. Dine oplysninger vil derfor bliver overført til enkelte tredjeparts services i USA. Vi benytter derfor kun services dækket under EU-US Privacy shield, således vi sikre tilstrækkelige beskyttelsesniveauer til at beskytte integriteten og sikkerheden ved enhver information, der behandles, og at de overholder gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse.

 

Brug af ”cookies & pixels”

Vi benytter cookies, som er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies på vores site benyttes til at forbedre din oplevelse når du besøger sitet.

Vores cookies gemmer ikke nogen identificerbare personoplysninger omkring dig.

Du kan læse mere om cookies på – www.minecookies.org

 

Vores side benytter følgende cookies:

Nødvendige cookies

Disse cookies er en direkte nødvendighed for at du kan bevæge dig rundt og benytte alle aspekter af vores hjemmeside. Disse er bl.a. medvirkende til at vi kan forbedre udseendet, og dermed oplevelsen, af vores hjemmeside, skulle du være på en mobilenhed.

Performance cookies

Disse cookies giver os mulighed for at analysere adfærden blandt de der benytter hjemmesiden. De cookies vi anvender til dette formål er udstedt af tredjepart, Google Analytics. Google Analytics bruger sine egne cookies. Oplysninger indsamlet af disse cookies er anonyme og kan derfor ikke bruges til at identificere en person. Deres eneste formål er at medvirke til at analysere og forbedre brugen af hjemmesiden. Du kan få flere oplysninger om Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies .

Social Medie Cookies & pixels

Vi benytter cookies, også kendt som pixels, fra sociale medier, der giver os mulighed for at give dig relevant reklamer, ud fra din aktivitet på vores hjemmeside. Informationen gemt her er ikke personidentificerbar, men registrere blot din adfærd og kan anonymt linkes til målretnings- og annonceringstiltag

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies og pixels som beskreven ovenfor. Vi anbefaler at ændre indstillingerne i din webbrowser, hvis du ikke godkender vores brug af cookies eller ønsker at slette dem permanent. Vær dog opmærksom på at dette kan påvirke funktioner på denne hjemmeside og vil ikke stoppe annoncering, blot gøre den mindre specifik.

 

Udgående hjemmeside links

Du vil på denne hjemmeside kunne finde udgående links til eksterne hjemmesider, såsom sociale medier, men ikke begrænset hertil. Asento tager intet ansvar for om hvorvidt disse sider overholder de gældende regler indenfor persondata. Vi anbefaler derfor at undersøge privatlivspolitikken på alle sider du besøger, hvis dette er en bekymring du måtte have.   

 

Børns privatliv

Ingen af vores elementer på hjemmeside er designet eller tilrettelagt for aktivt at søge informationer omkring børn under 13 år. Ej heller har vi som hensigt at samle information omkring børn. Skulle du dog have bekymringer omkring dit barns privatliv eller om hvorvidt de har indtastet personfølsomme oplysninger på vores hjemmeside, så tøv endelig ikke med at kontakte vores DPO på mail – abl@asento.dk

 

Videregivelse af oplysninger

Vi sælger eller lejer aldrig data indsamlet omkring dig til nogen.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til, men behandles også udelukkende af tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om opbevaring af data og brug af “cookies & pixels” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af perfomance på sitet.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, som nærmere beskrevet i ovenstående opbevaringsafsnit.

 

Opdatering, indsigt og klager

Denne politik kan ligge under for løbende ændringer, i forbindelse med at øge sikkerheden, eller grundet lovændringer på området. Du kan derfor klogt i at holde løbende øje med siden, for at være opdateret på disse ændringer. Denne politik blev sidst opdateret 22/5-018

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@asento.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Asento Digital IVS

Pakhustorvet 4, 2

6000 Kolding, Denmark

Telefon: 71992604

Email: support@asento.dk

Top