Tilbage til alle cases

SoMe

Nordic Wellness

Nordic Wellness startede i november 2020, og har på kort tid formået at stable en rigtig god forretning på benene. Nordic Wellness er en webshop, der forener en samlet velvære oplevelse. I deres webshop sælger de massageudstyr og hudpleje produkter. Lige siden opstarten har de været på en vækstrejse. De er i perioden gået fra 50 til 950 ordre i måneden, og i år regner de med at sende mere end 15.000 ordrer afsted til deres kunder.

Øget antal besøgende

+58 %

Øget omsætning fra FB

+62 %

Øgede konverteringer fra FB

+50,2 %

nordic-wellness

Hvorfor valgte Nordic Wellness at bruge ASENTO som samarbejdspartner?

Nordic Wellness valgte ASENTO, da de søgte en samarbejdspartner, som kunne benyttes som sparringspartner på hele marketingindsatsen. Ydermere søgte de en samarbejdspartner, som er proaktiv, og som samtidig har kompetencerne til at udvikle deres online strategi på Facebooks annonceplatform.

ASENTOs primære opgave på Facebook har været at skabe et skalerbart setup med fokus på POAS (Profit on ad spend). Målet med annonceringen har været at skabe et univers som differentierer sig fra konkurrerende virksomheder i branchen. Derfor har materialet og kommunikationen haft en stor rolle i opbygningen af annoncerne.

De gode resultater på Facebook og den løbende kommunikation og sparring har været med til, at Nordic Wellness efterfølgende har valgt at flytte deres Google Ads aktiviteter over til ASENTO. Det giver muligheden for at skabe en endnu stærkere synergi i deres marketing setup.

nordicwellness
nordic-wellness

Hvad siger Nordic Wellness?

“Jeg vil helt klart anbefale ASENTO til andre. Her der kan man virkelig mærke gnisten i forretningen, og at det er et langvarigt samarbejde man har, og ikke at der bare skal sælges et abonnement og så videre.”

“Vi er glade for vores samarbejde med ASENTO. Det, vi godt kan lide ved ASENTO, er deres ærlighed og seriøse tilgang til vores virksomhed. Ved ASENTO får man ikke kun en kompetent digital partner, men også en strategisk partner.”

“Siden vi begyndte at arbejde med ASENTO, så har vi fået mere struktur i vores annoncering. Vores marketing flow er optimeret, og vi er nu klar til at vækste vores forretning i samarbejde med dem.”

Nordic Wellness kampagne

Relaterede cases

Head of SoMe

Kontakt os i dag

Tusind tak for din mail, vi vender tilbage til dig snarest!

Ved at klikke "kontakt mig" accepterer du vores privatlivspolitik.