Ledelsesmøde

ASENTO udvider partnerkredsen

ASENTO, som er et af Koldings førende digitale marketing bureauer kommer i fremtiden til at bestå af en stærkere partnerkreds.
Partnerkredsen udvider sig til et 5-kløver, hvor kompetencerne er alsidige og spænder bredt.

ASENTO nye partners

Den nye partnerkreds udvides med fire allerede kendte ansigter, der alle har deres daglige gang hos ASENTO. Det nye 5-kløver er sat ud fra de kompetencer, der er brug for i fremtiden, for at løfte ASENTO til nye højder.

Hvordan ser fremtiden så ud?

En ny partnerkreds har ikke den store betydning for den daglige gang på kontoret. Der vil fortsat være fokus på kvalitet og de rette løsninger for kunderne.
De nye partnere bidrager hver især med kompetencer, som sikrer at ASENTO kan positionere sig som et 360-graders digitalt bureau.

Dorte Tindahl Møller-Madsen, der er ansvarlig for PPC-afdelingen, bliver ny COO og får ansvaret for den daglige drift af kontoret i Kolding. Dorte har efter mange år i branchen, tilegnet sig massiv erfaring fra hendes kvalitetsbevidste arbejde med mere end 400+ virksomheder. Dorte udtaler sig, 

Jeg glæder mig til, at tage ASENTO til nye højder og sørge for, at kvaliteten af vores arbejde forbliver blandt branchens bedste samtidig med at vi har fokus på den kraftige vækst vi er i. Fremtiden ser mere end lys ud, og det er spændende at være med til at skubbe virksomheden i den helt rigtige retning.

Benjamin Speedtsberg Nielsen, der er Head of SEO, bliver også en del af den nye partnerkreds. Benjamin er et velkendt ansigt i ASENTO, og var også den første Marcus og Casper ansatte i sin tid og han fortsætter i uændret position, men kommer naturligvis til at tage del i de strategier og overvejelser, der er forbundet med at være partner.

Det bliver fantastisk! Jeg har fra dag ét arbejdet intensivt for at gøre vores SEO afdeling til en af landets førende. Jeg kommer fortsat til at arbejde målrettet og dedikeret for at sikre, at vi forbliver ét af landets mest anerkendte bureauer, indenfor søgemaskineoptimering. Fortæller Benjamin.

ASENTO’s digitale strateg, Andreas Ladegaard, træder ligeledes ind i 5-kløveren.
Andreas har været en af nøglepersonerne i at give kunderne den bedste digitale rejse, og har været en drivende kraft, i forhold til at indtage markedet. Andreas tager ligeledes en stor del af æren for den succes ASENTO har i dag. 

Jeg har lagt mit liv i den her virksomhed, og jeg har arbejdet dag og nat for, at vi i dag kan se tilbage på den vanvittige rejse vi har været på… Men vi vil videre - helt til toppen! Siger Andreas.

Sidste mand ombord, er Dennis Paaske, som indtræder som CCO i ASENTO. Dennis har en stor håndfuld succesfulde startups bag sig, og har været en del af at udforme ASENTO’s nye strategi og position på det digitale marked. Dennis’ store kendskab til erhvervslivet, er ligeledes med til at åbne nye døre og muligheder for fremtidige samarbejdspartnere.

Den digitale verden, er i en rivende udvikling. Det er en relativ ny branche, hvor vi vil være det ledende bureau, når markedet efterspørger højeste kvalitet. Det arbejder vi hårdt og ambitiøst for hver dag. Fortæller Dennis.

Hos ASENTO hersker der ingen i tvivl om, at den nye 5-kløver kommer til at sætte et  endnu dybere aftryk i markedet. Partnerkredsen vil fremad i verden, og er ambitiøse og topmotiverede til at nå nye højder.

Jeg har i forbindelse med udarbejdelsen af den fremtidige strategi for ASENTO, haft mange overvejelser. Da Casper, min nuværende partner, kom til den konklusion, at han gerne vil prøve sig selv af i et nyt startup projekt, så var det en mulighed for at kigge på ejerkredsen, og hvilke kompetencer vi har brug for i fremtiden. Derfor har vi efter mange overvejelser, sat det her hold, der skal tage ASENTO til nye højder. Fortæller Marcus Møberg, som er grundlægger og partner i ASENTO.

Hvad betyder det for kunderne?

I fremtiden vil kunderne mærke en yderligere professionalisering af samarbejdet. Marcus Møberg indtræder som CEO, og hans vigtigste opgave bliver at sørge for, at ASENTO fortsat kommer til at opleve vækst, samtidig med at kvaliteten af alt arbejde forbliver på sit højeste niveau.

ASENTO kommer nemlig til at sætte mere fokus på sparring og rådgivning for nuværende og kommende kunder. Tilgængeligheden vil være konstant, og der vil være ensartet kvalitet i alt arbejde, som ASENTO leverer. Derudover bliver der sat endnu mere fokus på arbejdsgange og testmetoder, så alt i fremtiden fortsat bliver kontinuerligt og målrettet. Hvis du endnu ikke er kunde, så kan du læse om alle vores services her.

ASENTO beskæftiger ca. 20 ansatte, med kontorer i Kolding og København.

Asento logo sort og orange
Der er ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Top